Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz schaamt zich niet voor naaktfoto's

Shownieuws

Cameron Diaz schaamt zich niet voor de topless foto's die zijn gemaakt aan het begin van haar carrière. Dat zei de actrice donderdag in de rechtbank.

Cameron Diaz schaamt zich niet voor de topless foto's die zijn gemaakt aan het begin van haar carrière. Dat zei de actrice tijdens een rechtszaak die zij heeft aangespannen tegen een fotograaf die haar mogelijk heeft gechanteerd. Hij zou hebben gedreigd de foto's aan roddelbladen te verkopen als Diaz hem weigerde miljoenen dollars te betalen.

De fotograaf zou Diaz kort voor het uitkomen van de jongste 'Charlie's Angels'-film in 2003 hebben benaderd. Diaz weigerde hem te betalen en stapte naar de politie.

De 32-jarige actrice maakte er tijdens haar getuigenis een belangrijk punt van dat ze zich niet schaamt voor haar lichaam. Op één van de foto's is een halfnaakte Diaz te zien die een mannelijk model aan een hondenriem vast heeft. De actrice liet weten dat ze dit soort foto's liever niet openbaar gemaakt ziet worden, maar dat het om een professionele shoot ging en dat ze er best goed op staat. "Dat werkt tenminste niet tegen me", zei ze over haar uiterlijk. "En ik stond niet ergens in een eng steegje mijn shirtje uit te doen."

De advocaat van de fotograaf vindt de getuigenis van Diaz 'grote onzin'. "Als het haar uitkomt poseert ze wel zo bloot mogelijk." De raadsman doelde hiermee op foto's uit het mannenblad Maxim. Diaz weerlegde dit door te stellen dat het ging om foto's voor 'Charlie's Angels: fully loaded'. De fotograaf hangt een gevangenisstraf van zes jaar boven zijn hoofd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen