Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ongeluk met tourneebus Eminem

Shownieuws

De tourneebus van Eminem is woensdagnacht betrokken geweest bij een ongeluk. Daarbij vielen elf gewonden. Eminem zat niet in de bus.

De tourneebus van Eminem is woensdagnacht betrokken geweest bij een ongeluk. Daarbij vielen elf gewonden, onder wie de bodyguard van de bekende rapper, dj Alan Maman, rapper Status Quo en een motorrijder. Eminem zat niet in de bus.

De tourneebus van de rapper sloeg over de kop, nadat het voertuig met hoge snelheid twee vrachtwagens raakte. De bus was onderweg naar Denver, waar donderdag de 'Anger Management Tour' van Eminem begon. Eminem trad daar op met 50 Cent, G-Unit, Lil Jon & The East side Boyz, D-12 en Obie Trice.

Het gerucht doet overigens de ronde dat Eminem, wiens echte naam Marshal Matters is, zijn rapcarrière niet voortzet na deze tournee. Hij zou zich meer willen concentreren op het produceren van platen. "Eminem is op het punt aangekomen dat hij denkt dat hij alles heeft bereikt wat hij maar met rap kan bereiken", zegt rapper en rechterhand van Eminem Proof op het podium tijdens een concert. "Hij wil zich meer bezighouden met het produceren van muziek."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen