Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thom Hoffman gaat trouwen

Shownieuws

Thom Hoffman stapt over twee weken in het huwelijksbootje. Op 30 juli trouwt de acteur zijn Giam Kwee. Hij heeft de bruidssuite van het Amstel Hotel afgehuurd.

Thom Hoffman stapt over twee weken in het huwelijksbootje. Op 30 juli trouwt de acteur zijn Giam Kwee, meldt de website glossip.nl. De 48-jarige Hoffman heeft die zaterdag de bruidssuite afgehuurd van het Amstel Hotel in Amsterdam. De acteur en Kwee kennen elkaar van de televisieserie 'Russen', waarin Kwee de rol vertolkt van Liu Cha en Hoffman Paul de Vos speelt.

Kwee maakte haar debuut in 1993 in de tv-film 'Het stille land' van Jan Keja. Een jaar later speelde zij een hoofdrol in de singleplay 'Chopsticks' van Ron Termaat. In de periode van 1995 tot 2001 heeft ze vooral bijrollen gespeeld in televisieproducties als de soap 'Onderweg naar morgen'. Daarnaast was ze in diverse theatervoorstellingen te zien.

Hoffman werd onder meer bekend door zijn rol in de film 'De avonden'. Voor deze rol ontving hij een Gouden Kalf als beste acteur. Behalve als acteur verwierf Hoffman bekendheid als fotograaf. Hij heeft zijn werk onder meer gebundeld in 'Foto's Thom Hoffman'. Zijn werk is te zien op diverse fototentoonstellingen. Daarnaast is Hoffman werkzaam geweest als regisseur. Zo maakte hij 'The art of Dennis Hopper' en 'Dennis Hopper; the decisive moments'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen