Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Osbourne wil zich laten leegzuigen

Shownieuws

Kelly Osbourne heeft onthuld zich te zal laten 'leegzuigen' als de tijd daarvoor rijp is. De 21-jarige Osbourne-telg is erg ontevreden over haar lichaam.

Kelly Osbourne heeft onthuld zich te zal laten 'leegzuigen' als de tijd daarvoor rijp is. De 21-jarige Osbourne-telg is erg ontevreden over haar lichaam en denkt dat haar overgewicht de schuld is van haar depressie en drugsverslaving. Als plastische chirurgie haar meer zelfvertrouwen kan geven, zal ze het zeker doen, meldt het tijdschrift Closer.

Kelly werd kort geleden ontslagen uit een ontwenningskliniek. Het was de tweede keer dat ze een poging deed van de drugs af te komen. Moeder Sharon bevestigt dat Kelly kampt met haar overgewicht. "In eerste instantie stortte Kelly in vanwege haar gewicht. Mensen hebben haar altijd beoordeeld op hoe ze eruit ziet. Maar deze keer ging het echt te ver en kon ze het niet meer aan."

De jonge zangeres is sinds het ontslag uit de kliniek vastbesloten van haar lichaam te gaan houden. Ook als dat betekent dat ze eraan moet laten sleutelen door een plastisch chirurg. "Ik haat mezelf niet, maar volgens mij is niemand blij met hoe hij eruit ziet. Als ik iets ouder ben, laat ik me leegzuigen. Kijk naar mijn moeder, die ziet er fantastisch uit. Als zij het kan, kan ik het ook."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen