Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lievelingskok Elvis Presley overleden

Shownieuws

De kokkin van Elvis Presley is op 76-jarige leeftijd overleden. Ze werd geliefd vanwege de boterhammen met pindakaas en gebakken banaan die ze maakte.

De kokkin van Elvis Presley is overleden. De 76-jaar geworden W. Pauline Nicholson kon als geen ander het lievelingsgerecht van 'The King' klaarmaken: boterhammen met pindakaas en gebakken banaan. Na het overlijden van Elvis in 1977 bleef Nicholson aan als huishoudster en kokkin van Priscilla en Lisa-Marie Presely.

Met kerst kookte Nicholson nog een maaltijd voor Priscilla en Lisa-Marie. Zij hadden speciaal Nicholson gevraagd om hun kerstfeest als vanouds te kunnen beleven.

Elvis was dol op zijn kokkin. Hij zag haar zo graag, dat hij regelmatig naar de keuken ging om een praatje met haar te maken. Nicholson was vanaf midden jaren zestig de favoriete kok van Presley. De twee kwamen met elkaar in contact doordat een buurman hen aan elkaar voorstelde.

Nicholson praatte haar leven lang graag over haar tijd met Elvis. In de film 'This is Elvis' vertelt ze uitgebreid over haar tijd in dienst van de wereldberoemde zanger.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen