Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris en Nicole moeten strijdbijl begraven

Shownieuws

Paris Hilton en Nicole Ritchie moeten hun ruzie bijleggen, omdat ze contractueel verplicht zijn een tv-serietje op te nemen.

Paris Hilton en Nicole Ritchie moeten hun ruzie bijleggen. Niet omdat ze dat graag willen, maar omdat ze dat contractueel verplicht zijn. De rivalen, die lange tijd beste vriendinnen waren, moeten de strijdbijl begraven als de opnamen van het vierde seizoen van 'The simple life' doorgaan, meldt femalefirst.

Bronnen lieten doorschemeren dat het tv-station dat de reality-show uitzendt de contracten nauwkeurig bestudeert. De meiden zouden verplicht zijn het vierde deel van de serie gezamenlijk op te nemen.

De nieuwe reeks afleveringen van 'The simple life' gaat waarschijnlijk over de aanstaande huwelijken van Ritchie en Hilton. Paris is verloofd met de Griekse scheepserfgenaam Paris Latsis en Nicole heeft haar jawoord beloofd aan dj Adam Goldstein. Er doen echter geruchten de ronde dat de nieuwe reeks gaat over het bijleggen van de ruzie tussen de ex-vriendinnen.

De feestbeesten hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze niet meer 'on speaking terms' zijn. Wat er precies aan de hand is, weet echter bijna niemand. In april liet Paris in een verklaring weten dat ze niet langer bevriend is met Nicole Ritchie. Ook zegt ze openlijk dat ze haar nieuwe 'best friend' Kimberley Stewart, de dochter van rocker Rod Stewart, een perfecte vervangster vindt voor Nicole in 'The simple life'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen