Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Bunskoek geen ideale schoondochter

Shownieuws

Daphne Bunskoek vindt de grootste misvatting over zichzelf dat ze de ideale schoondochter is. "Ik kan mezelf ook verliezen in dingen zonder remmingen."

Daphne Bunskoek is geen ideale schoondochter. De presentatrice vindt dat de grootste misvatting over zichzelf. "Die uitstraling heb ik en dat snap ik ook wel. Maar ik kan mezelf totaal verliezen in dingen zonder remmingen. Dat kan alcohol zijn, drugs of wat dan ook", zegt ze in een interview met het tijdschrift Marie-Claire.

Volgens Bunskoek waggelt ze niet elke avond dronken naar huis, maar zoekt ze op zijn tijd haar grenzen op om erachter te komen wat er gebeurt als ze 'die totale controle' loslaat. "Het is niet dat ik wil laten zien dat ik eigenlijk een heel gekke meid ben, nee, dat wil ik zelf."

Kort geleden liep de relatie van Bunskoek met presentator Jeroen Pauw spaak. De twee zijn echter nog steeds goede vrienden. "We gunnen elkaar het beste", zegt Daphne. Jeroen is de eerste die ik bel als ik een leuke man heb ontmoet." Toch wil de presentatrice niet veel kwijt over een eventuele romance met Wessel van Diepen. "Ik kan er nog niets over zeggen. We leren elkaar net een beetje kennen."

De carrière van Bunskoek gaat inmiddels in elk geval als een speer. Ze wordt de nieuwe presentatrice van RTL-Boulevard, gaat deze zomer op reis voor Yorin Travel en heeft een rol in de nieuwe advocatenserie 'Keyzer & De Boer'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen