Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lama's worden slecht ingelicht

Shownieuws

Sara Kroos zegt dat 'De Lama's' opzettelijk slecht worden ingelicht omdat ze dan gedwongen worden te improviseren. Zaterdag start BNN met het tweede seizoen.

'De lama's' worden slecht geïnformeerd. Dat zegt Cabaretière Sara Kroos. "Wij worden opzettelijk slecht ingelicht. Ook de naam van de gast horen we pas op de dag zelf", vertelt ze aan Vara TV-Magazine. "We worden gedwongen om te improviseren."

In de nieuwe serie van 'De lama's zijn vier nieuwe onderdelen aan de show toegevoegd, waaronder 'Het moordspel' en 'Eerste zin laatste zin'. Ook klassieke onderdelen als 'De datingshow', 'Het wereldkampioenschap in slow-motion' en 'Alleen maar vragen' komen terug in het programma.

Kroos werd vorig jaar toegevoegd aan het team van de wekelijkse improvisatiekomedie van BNN. Ze vindt het leuk om met een groep samen te werken, maar eigenlijk werkt ze liever alleen. "Ik ben solist, tot in mijn diepste wezen." Haar eerste televisierol is voor Kroos een leerzame ervaring om goed te leren samenwerken.

Het format van de improvisatiekomedie is gebaseerd op de Engelse serie 'Who's line is it anyway'. De Lama's bestaan naast Kroos uit Ruben Nicolai, Arie Koomen, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. De presentatie is in handen van Patrick Lodiers.

BNN start zaterdag met het tweede seizoen. Speciale hoofdgast in de eerste aflevering is Irene Moors.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen