Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Extra kaarten concert U2 beschikbaar

Shownieuws

Er zijn extra kaarten voor het concert van de 'Vertigo'-tour van U2 op woensdag in de verkoop gegaan. De band geeft ook vrijdag en zaterdag een concert.

Voor het concert van U2 woensdag zijn extra kaarten in de verkoop gegaan. De gehele productie is inmiddels opgebouwd in de Amsterdam Arena en hierdoor werd duidelijk dat 'nog enkele stoelen' kunnen worden verkocht. Het precieze aantal is onbekend. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Arena en op bij de Ticketservice.

De Ierse band staat woensdag met de 'Vertigo'-tour in de Arena. In het voorprogramma van het concert staan The Killers en Kaiser Chiefs. U2 geeft nog twee concerten op vrijdag en zaterdag en deze zijn volledig uitverkocht. Binnen een paar uur verkocht U2 meer dan 150 duizend kaarten voor de drie concerten.

Aansluitend op het concert van U2 in de ArenA vindt op vrijdag en zaterdag The Official U2 After Party plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het feestje is officieel erkend door het management van U2 en wordt alleen in Nederland gehouden.

U2 was vier jaar geleden voor het laatst live te zien in Nederland tijdens drie concerten in het Arnhemse Gelredome naar aanleiding van de 'Elevation tour'. Het nieuwe album 'How to dismantle an atomic bomb' is wereldwijd een succes.

De band bestaat uit Bono, The Edge en Adam Clayton. Bono was de afgelopen weken veel in het nieuws door zijn bijdrage aan de Live 8-concerten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen