Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scarlett Johansson wil geen ondergoed dragen

Shownieuws

Scarlett Johansson moest door haar regisseur overgehaald worden om haar ondergoed aan te houden. De actrice wilde zonder bh haar scène opnemen.

De 20-jarige Scarlett Johansson wilde tijdens de liefdesscènes in 'The island' geen beha dragen, omdat ze die te goedkoop vond. De actrice moest uiteindelijk worden overgehaald door regisseur van de film Michael Bay. "De film heeft een leeftijdsgrens van 13 jaar. Ze moest de beha dragen", legt Bay uit.

Volgens de regisseur zijn de meeste actrices erg voorzichtig met het uittrekken van kleding. Johansson had hier duidelijk minder moeite mee. "We waren klaar voor de opnamen, maar de actrice was er niet." Bay vond Johansson in haar trailer. "Daar zei ze: 'Ik weiger deze goedkope beha te dragen. Ik ga wel naakt'."

De thriller 'The island', met Ewan McGregor en Johansson gaat, maandag in New York in première. De twee spelen menselijke klonen die op de vlucht zijn. Bay omschrijft de film als een 'zomerse popcornfilm', hoewel het verhaal enkele ethische kwesties behandelt over wetenschap en de ethiek van het klonen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen