Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen Kijk in de Vegte vervangt Albert Verlinde

Shownieuws

Jeroen Kijk in de Vegte wordt de vaste vervanger van Albert Verlinde in het nieuwe tv-seizoen van RTL-Boulevard.

Jeroen Kijk in de Vegte wordt de vaste vervanger van Albert Verlinde in het nieuwe tv-seizoen van RTL-Boulevard. "Ik ben er zeer trots op dat ik bij 'RTL Boulevard' kan aanschuiven. Ik zal mij als een waardige vervanger van Albert gedragen", belooft Jeroen.

De geruchten dat Kijk in de Vegte betrokken zou worden bij het programma deden meer dan een half jaar de ronde. Eerder mocht de oud-presentator van Veronica eenmalig de presentatie van het programma overnemen van Beau van Erven Dorens. Uiteindelijk is besloten hem in te zetten als showbizzdeskundige bij afwezigheid van Verlinde.

Eerder werd bekendgemaakt dat de 31-jarige Kijk in de Vegte binnenkort op de radio te horen is bij RTL. Vanaf maandag wordt hij de vaste aangever van Rob Stenders in diens ochtendshow op Yorin FM.

'RTL Boulevard' begint op maandag 15 augustus aan het vijfde seizoen. Gemiddeld kijken dagelijks ruim een miljoen mensen naar het programma. Albert Verlinde en de overige deskundigen, onder wie Peter van der Vorst, Irene van de Laar en Bram Moszkowicz, wordt komend seizoen tevens versterkt met presentatrice Daphne Bunskoek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen