Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise neemt 'M: I-3' in Rome op

Shownieuws

Tom Cruise neemt scènes op voor zijn nieuwe film 'Mission: Impossible 3' in Rome. De acteur racete de camera's voorbij tijdens opnames in de Tiber- rivier.

Tom Cruise neemt scènes voor zijn nieuwe film 'Mission: Impossible 3' op in Rome. De 43-jarige acteur, die onafscheidelijk is van Katie Holmes, racete in een speedboot de camera's voorbij tijdens opnamen op de rivier de Tiber. Voordat Cruise in de boot is gestapt, heeft hij uitgebreid afscheid genomen van zijn zeventien jaar jongere verloofde.

De fans van Cruise konden de superster in Rome vanaf een brug over de rivier volgen. Met het vaartuig ging hij onder de brug door. "We waren onderweg naar het Vaticaan, maar de Sint Pieter zal er morgen nog staan; Tom Cruise niet", zegt een Spaanse toerist tegen het Engelse persbureau Reuters.

Enkele scènes zouden aanvankelijk in de Sint Pieter worden opgenomen, maar Italiaanse media melden dat het Vaticaan de crew de toegang heeft ontzegd. Regisseur JJ Abrams, bekend van series als 'Lost' en 'Alias', heeft toch een alternatief voor deze onmogelijk missie kunnen vinden. In het Italiaans dorpje Caserta wordt het interieur van de basiliek nagemaakt. De film wordt in mei verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen