Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt opgenomen in ziekenhuis

Shownieuws

Brad Pitt ligt in het ziekenhuis. De 41-jarige acteur klaagde over symptomen die overeenkomen met de griep en liet zichzelf opnemen.

Brad Pitt heeft zichzelf gemeld in het ziekenhuis. De 41-jarige acteur klaagde over symptomen die overeenkomen met de griep. "Ik denk dat hij de griep heeft", zegt zijn woordvoerder. Om privacyredenen is niet bekendgemaakt in welk ziekenhuis in Los Angeles de acteur is opgenomen.

Pitt verbleef vorige week met zijn 'Mr. & mrs. Smith'-collega Angelina Jolie in Ethiopië. Ze waren in het Afrikaanse land om het geadopteerde kindje van Jolie op te halen. Dit is het tweede kind dat Jolie adopteert: haar 3-jarige zoontje Maddox komt uit een weeshuis in Cambodja. De woordvoerder van Pitt kan niet vertellen of de acteur de ziekte heeft opgelopen in Afrika.

De 'Troy'-ster Pitt en 'Friends'-ster Jennifer Aniston gingen in januari, na een huwelijk van 4,5 jaar, uit elkaar. In maart vroeg Aniston de scheiding aan wegens 'onoplosbare verschillen'. De geruchten gaan dat Jolie en Pitt een relatie hebben, maar beide sterren zwijgen hierover.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen