Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bonnie St Claire: Ik maak me niet meer druk

Shownieuws

Bonnie St Claire maakt zich 'niet meer druk' om verhalen in de pers over haar drankprobleem. Zij is onder invloed van drank flauwgevallen tijdens 'Sterrenslag'.

Zangeres Bonnie St Claire maakt zich 'niet meer druk' om verhalen in de pers over haar drankprobleem. Dinsdag schreef 'De Telegraaf' dat de zangeres vroegtijdig haar deelname aan het tv-programma 'Sterrenslag in Turkije' moest staken, omdat zij onder invloed van alcohol was flauw gevallen. "We hadden lekker op het terras in de hete zon zitten pimpelen en daarna ben ik inderdaad even weg geweest", legt Bonnie uit aan Novum Nieuws.

De zangeres mocht de dag erna van de productie meteen haar koffers pakken."Ik was er net twee dagen en kon meteen de dag erna alweer naar huis", vertelt de zangeres."Terwijl ik later hoorde dat iedereen daar dronken was. Maar over mij wordt het weer naar buiten gebracht in de pers."

De zangeres, die onlangs live op televisie trouwde met de 36-jarige begrafenisondernemer Arne-Jan, had graag in Turkije willen blijven. "Ik heb gevraagd of ik niet mocht blijven. Dan had ik het gewoon lekker rustig aan gedaan en lekker aan het zwembad gaan liggen", zegt de 55-jarige Bonnie. "Maar de productie maakte zich echt zorgen om mij en hadden dus liever dat ik terug ging."

De zangeres van hits als 'Pierrot' en 'Bonnie kom je buiten spelen', heeft weinig hoop dat er nog een nieuwe cd van haar uitkomt. "Ik zou heel graag een nieuwe cd willen maken. Maar buiten de regionale radiostations is er eigenlijk geen één landelijke zender die je nog draait", zegt een teleurgestelde Bonnie."Daarom durft ook geen enkele platenlabel meer te investeren. En ook de juiste liedjes kan ik maar niet vinden."

'BNN presenteert AVRO's Sterrenslag' is vanaf 8 augustus te zien. Naast team captain Bonnie St Claire, werkten ook Viola Holt, Bruni Heinke, Manon Thomas en Henk Schiffmacher mee aan het tv-programma.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen