Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie Minogue wil weer optreden

Shownieuws

Kylie Minogue verlangt er naar om weer te kunnen optreden. Het Australische management laat weten dat ze graag weer haar 'Showgirl tour' wil hervatten.

Kylie Minogue kan niet wachten haar 'Showgirl tour' te hervatten, maar het is volgens haar Australische management nog te vroeg om een datum te noemen. De Australische zangeres moest vorige maand haar tournee uitstellen omdat er borstkanker bij haar was ontdekt.

"We weten dat jullie allemaal heel erg benieuwd zijn naar de nieuwe data voor Kylie's tournee, maar de gezondheid van Kylie is onze belangrijkste zorg en we weten dat jullie begrijpen dat niemand van ons haar te vroeg weer op tournee wil sturen", aldus het managementteam in een verklaring.

De Britse krant Daily Express meldde eerder dat Kylie waarschijnlijk moet opdraaien voor de kosten van het afgelasten van de tournee. De zangeres zou onvoldoende verzekerd zijn voor 'een dergelijke gebeuren' en als fans hun tickets terugbetaald willen hebben zou Minogue dit zelf moeten betalen.

De verwachting is dat als de afgelaste concerten van Kylie verplaatst worden, deze pas begin 2007 zullen plaatsvinden, meldt de Sydney Daily Telegraph. De krant meldt ook dat de zangeres weer terug in Londen is met haar vriend Olivier Martinez en haar zus Dannii Minogue.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen