Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natalie Imbruglia telt dagen tot nieuwe filmrol

Shownieuws

Natalie Imbruglia gaat de hoofdrol spelen in de film 'Elise'. Imbruglia keert hiervoor terug naar Australië. Het is onbekend wanneer de opnames van start gaan.

Natalie Imbruglia gaat de hoofdrol spelen in de film 'Elise'. Imbruglia keert terug naar Australië voor de opnamen nadat zij de promotionele activiteiten voor haar nieuwe album 'Counting down the days' heeft voltooid. Het is volgens The Sun nog onbekend wanneer de opnamen voor de film van start gaan.

De producent van de film, Rosemary Blight bevestigt het bericht. "Het wordt een samenwerkingsverband tussen Natalie en regisseur James Bogle. We zijn al lange tijd bezig het project samen met Natalie te ontwikkelen."

Het derde album van 30-jarige Imbruglia is dit jaar uitgekomen en kwam op de eerste plaats in de Britse hitlijsten terecht. De zangeres scoorde een internationale hit met haar debuutsingle 'Torn' in 1997.

Imbruglia was al eerder te zien in een film. De Australische verscheen met de Britse komiek Rowin Atkinson in de komedie 'Johnny English'. Haar rol in 'Elise' is de eerste hoofdrol in een film die ze vervult. Imbruglia werd in haar tienerjaren bekend door haar rol als Beth Brennan in de Australische soap 'Neighbours'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen