Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna heeft 'geen trek' in Rick Astley

Shownieuws

Madonna heeft haar man Guy Ritchie laten weten dat zij 'geen trek' heeft in een optreden van Rick Astley op het slotfeest van zijn film 'Revolver'.

Madonna heeft haar man Guy Ritchie laten weten 'geen trek' te hebben in Rick Astley. Ritchie wil de bekende zanger uit de jaren tachtig laten optreden op een slotfeest van zijn laatste film 'Revolver'. "De makers waren aan het discussiëren over welke artiest ze zouden uitnodigen. Deze keer wilden ze eens wat anders en toen kwam het idee op Rick Astley", vertelt een bron aan de Britse krant 'The Mirror'.

Astley, die in de jaren tachtig wereldwijd hits scoorde met liedjes als 'Never gonna give you up' en 'Together forever', was deze avond bedoeld als gimmick-act. "Iedereen vond het een geweldig idee. Oké, hij is misschien wat fout, maar dat had het nou juist leuk gemaakt", vertelt de bron. "Iedereen had zich al verheugd om weer te dansen op zijn oude hits."

Maar toen Ritchie het idee voorlegde aan zijn vrouw Madonna, liet zij weten het 'geen goed' idee te vinden. Astley moest van de zangeres worden afgezegd. "Ze vond het een vreselijk idee en zag de humor er niet van in", zegt de bron verder. "Niemand weet ook de ware reden waarom zij Astley uiteindelijk niet wil laten optreden op het feest."

Volgens 'The Mirror' gaat het om een achttien jaar oude rancune van Madonna tegen Astley. De 46-jarige 'Material girl' bracht namelijk in 1987 haar single 'The look of love' uit in dezelfde periode dat Astley zijn single 'When I fall in love' uitbracht. De single van Madonna haalde een negende plek in de hitparade. Astley deed het beter en kwam terecht op nummer twee, hetgeen Madonna niet kon en blijkbaar nog steeds niet kan uitstaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen