Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteur Roeland Fernhout ook naar 'Yorin Travel'

Shownieuws

Roeland Fernhout is naast Daphne Bunskoek eveneens toegevoegd aan het team van 'Yorin Travel'. Ook Floortje Dessing en Chris Zegers blijven.

Filmacteur Roeland Fernhout is naast Daphne Bunskoek eveneens toegevoegd aan het team van 'Yorin Travel'. Het reisprogramma verlengde recentelijk ook de contracten met Floortje Dessing en Chris Zegers. Fernhout en Bunskoek zullen vanaf september over de hele wereld reisspecials opnemen voor de zender.

De 33-jarige Fernhout verblijft momenteel voor het programma in Denemarken. De acteur speelde in grote Nederlandse films als 'Zusje', 'Siberia' en 'Phileine Zegt Sorry'. De komende tijd staan Noord-Spanje, Oekraïne en Suriname op het programma. Ook Daphne, die komend seizoen tevens het gezicht wordt van 'RTL Boulevard' wordt, reist binnenkort af om reportages te maken.

Volgens Yorin wordt het nieuwe seizoen van het reisprogramma 'sterker dan ooit'. 'Yorin Travel' heeft zich de afgelopen jaren, vooral door Floortje en Chris, ontwikkeld tot een zeer breed geliefd en inhoudelijk sterk televisieprogramma. Ik ben dan ook enorm blij dat zij nog een aantal jaren blijven", vertelt programmaleider Erland Galjaard. "Volgend seizoen wordt het alleen maar sterker omdat we met Daphne en Roeland twee talenten en persoonlijkheden in huis hebben gehaald. Een perfect team en iets om naar uit te kijken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen