Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anthony Kiedis rookte marihuana op 4-jarige leeftijd

Shownieuws

Anthony Kiedis (Red Hot Chili Peppers) begon op vierjarige leeftijd met het roken van marihuana. Kiedis vertelt dat hij op 11-jarige leeftijd cocaïne gebruikte.

Anthony Kiedis, zanger de Red Hot Chili Peppers, begon op 4-jarige leeftijd met het roken van marihuana. In een interview met het jongerenmagazine Neon vertelt Kiedis dat hij op zijn elfde cocaïne gebruikte en het bed deelde met de vriendinnen van zijn vader. "Op 14-jarige leeftijd had ik de hele Kamasutra al toegepast. Als je al zo vroeg goede seks hebt, dan herhalen de standjes zich namelijk snel."

"Ik ging steeds meer op zoek naar extremen om steeds weer nieuwe kicks te vinden", zegt de nu 42-jarige zanger. Kiedis, die bij zijn drugsverslaafde vader woonde, kreeg van hem een banaan in melk met een drugscocktail om zijn leven aangenamer te maken.

De zanger van de Red Hot Chili Peppers leeft op dit moment drugsvrij in Los Angeles. Hij houdt zichzelf onder meer in conditie met trampolinespringen. Aan zijn gezondheid werken in de sportschool noemt Kiedis een 'uiterst onnatuurlijke aangelegenheid'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen