Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elton John wil Pete Doherty van drugs afhelpen

Shownieuws

Elton John wil Pete Doherty helpen om van zijn drugsverslaving af te komen. Elton John is zelf verslaafd geweest en heeft tips.

Elton John wil rockzanger Pete Doherty helpen om van zijn drugsverslaving af te komen. De zanger heeft boodschappen achter gelaten bij het management van Doherty dat hij hem altijd kan bellen en bij hem thuis kan logeren. De zanger heeft handige en bruikbare tips voor de vriend van Kate Moss.

De zanger van hits als 'Your song' en 'Nikita' is zelf tot 1990 verslaafd geweest aan drank en drugs. "Elton is in de hel geweest en weer teruggekeerd na zijn eigen verslaving aan coke en drank. Hij is echt begaan met het lot van de zanger", vertelt een vriend van Elton aan The Sun. Volgens de Britse krant The Sun is Elton zeer onder de indruk van Pete's muzikale talenten en wil hij op 2 juli tijdens het Live 8 concert een duet met hem zingen.

Doherty liet eerder in een interview met het Amerikaanse blad 'Vanity Fair' weten dat Kate Moss zijn leven heeft gered. De zanger, die verslaafd is aan heroïne, vertelt in het interview dat hij een speciaal medicijn gaat innemen dat de effecten van morfine en heroïne blokkeert. "Dit medicijn is mijn laatste redding", zegt Doherty. "Het is dit medicijn of doodgaan."

Het is niet de eerste keer dat Elton John collega-artiesten helpt. Eerder hielp de zanger ook al Robbie Williams met zijn drank en drugsproblemen en was hij een grote steun voor Victoria en David Beckham tijdens hun huwelijksproblemen. Ook was hij begaan met Donatella Versace en zanger Rufus Wainwright.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen