Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwikker vond bruiloft Meis een 'aanfluiting'

Shownieuws

Valerie Zwikker vond de tv-bruiloft van Sylvie Meis en voetballer Rafael van der Vaart een 'aanfluiting'."Sylvie was alleen maar bezig met de camera's."

Presentatrice en playmate Valerie Zwikker vond de tv-bruiloft van Sylvie Meis en voetballer Rafael van der Vaart een 'aanfluiting'. "Sylvie was alleen maar bezig met de camera's. En ze huilde ook volgens mij niet echt en zo overdreven. Ze heeft denk ik iets te veel naar andere bruiloften gekeken", vertelt Zwikker in een interview met Eye Stream tv.

Ook de grootse aankondigingen van het huwelijk vielen verkeerd bij Zwikker. "Al die bombarie. We hebben het hier niet over een 'fuckin' prins en prinses. Het is een gewoon showbizzkoppel, klaar."

De 33-jarige Zwikker, die een relatie heeft met soap-acteur Sander Foppele (ONM), zou nooit haar huwelijk verkopen aan de media. "Sander en ik gaan nooit trouwen voor de camera. Ik wil geen poeha er omheen. Als wij gaan trouwen doen we het heel sneaky, heel stilletjes", legt zij uit. "Zo'n bruiloft is iets van jou, je familie en je vrienden."

Zwikker is 'erg gelukkig' met de 28-jarige Foppele. "We kijken met dezelfde ogen de wereld in. We vinden dezelfde dingen leuk en vullen elkaar op een goeie manier aan", zegt Valerie. "Maar de basis blijft natuurlijk het wederzijds vertrouwen."

Valerie Zwikker staat sinds vorige week naakt in de Playboy. De presentatrice is te zien in een fotoserie gebaseerd op de film 'Eyes wide shut' van Stanley Kubrick. In de shoot spelen meerdere figuranten mee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen