Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariah Carey vertelt over seks

Shownieuws

Mariah Carey zegt in haar leven het bed heeft gedeeld met niet meer dan vijf mannen. De zangeres geeft aan dat het niet komt door een gebrek aan mogelijkheden.

Diva Mariah Carey heeft in haar leven het bed gedeeld met minder dan vijf mannen. "De vriendjes met wie ik seks heb gehad zijn te tellen op minder vingers dan een hand bevat", zegt de 35-jarige zangeres. "Ik heb veel vriendjes gehad, maar ben niet met allen naar bed geweest."

De zangeres geeft aan dat het niet komt door een gebrek aan mogelijkheden. "Als ik ook maar even naar een man kijk, dan denkt hij meteen: 'O ze vindt me leuk'", zegt Carey. De Amerikaanse zangeres zegt daarom liever in het gezelschap van homomannen te verkeren dan in dat van heteromannen.

Voor de vierde week achtereen staat de single 'We belong together' van Carey op de eerste plaats in de Billboard Hot 100 singles. Het nummer houdt voor eenzelfde periode Gwen Stefani's nummer 'Hollaback girl' van de topplaats af. 'We belong together' is de zestiende nummer één notering van Carey op de Billboard Top 100.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen