Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruud de Wild presenteert 'Big brother'

Shownieuws

Ruud de Wild (36) presenteert samen met Bridget Maasland het nieuwe seizoen van de real-lifeserie 'Big brother'. De serie is vanaf september op Talpa te zien.

Ruud de Wild presenteert het nieuwe seizoen van de real-lifeserie 'Big brother'. De 36-jarige presentator doet dit samen met Bridget Maasland. De serie is vanaf september te zien bij Talpa. De nieuwe serie 'Big Brother' is in Nederland de vijfde editie en is na een afwezigheid van twee jaar weer op de Nederlandse televisie te zien.

"Met name de aanwezigheid van Bridget en Ernst-Paul Hasselbach als eindredacteur speelden een doorslaggevende rol in mijn beslissing", licht De Wild zijn stap toe. "Met hen kan ik een sterk team vormen. Tevens ben ik blij dat het programma terugkeert in de oorspronkelijke formule, waarin het puur gaat om de bewoners en hun verschillende, persoonlijke kenmerken. Dat werkt volgens mij het best."

De Wild presenteerde eerder diverse muziekprogramma's op TMF en BNN. Op beide zenders werkte hij al samen met Maasland. Naast televisiewerk is De Wild ook op de radio te horen; tijdens 'Big brother' blijft hij zijn programma op Radio 538 presenteren.

In de nieuwe 'Big Brother' worden twaalf bewoners opgesloten in een huis, dat wordt gebouwd in Aalsmeer. De kijker bepaalt wie na ruim honderd dagen zich de winnaar van de real-life serie mag noemen. Na de eerste succesvolle serie volgden er seizoenen met aanpassingen in de opzet, zoals The Battle waarin twee kampen in het huis elkaar bestreden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen