Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Janet Jackson beloond voor haar strijd tegen aids

Shownieuws

Janet Jackson is dit weekeinde beloond voor haar strijd tegen aids. Zij ontving van de Amerikaanse homorechtenorganisatie de 'Humanitarian award'.

Zangeres Janet Jackson is dit weekeinde beloond voor haar strijd tegen aids. Zij ontving van de Amerikaanse homorechtenorganisatie de 'Humanitarian award'. Jackson werd geëerd, omdat zij de afgelopen jaren miljoenen dollars heeft gedoneerd aan goede doelen als het Amerikaanse aidsfonds, The Elton John Aids Foundation en een stichting die opkomt voor kinderen met aids.

De 39-jarige zangeres hoopt op verbetering in de wereld. "Acceptatie is juist, liefdadigheid is juist, liefde is juist. Ik bid dat we naar betere tijden gaan waarin vooroordelen worden overgenomen door begrip en waarin bekrompenheid groots wordt overschaduwd door openhartigheid", vertelde Janet aan het publiek.

Het was deze avond voor eerst dat de zangeres weer in de openbaarheid trad sinds haar broer Michael werd aangeklaagd voor kindermisbruik. "Wat ik heb geleerd de afgelopen maanden is dat er een licht aan het eind van de tunnel is", vertelt Janet. "Het is een heel mooi licht dat onze geest gerust stelt en kracht geeft aan onze ziel. Ik ben dankbaar dat God voor onvoorwaardelijke liefde is."

Michael Jackson werd vorige week, na een rechtszaak van vier maanden, vrijgesproken van het misbruiken van een 13-jarig kankerpatiëntje op zijn Neverland ranch in 2003.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen