Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise natgespoten op première

Shownieuws

Tom Cruise is tijdens de première van zijn nieuwe film 'War of the worlds' in Londen overgoten met water. De 42-jarige acteur reageerde furieus.

Tom Cruise is tijdens de première van zijn nieuwe film 'War of the worlds' in Londen overgoten met water. De BBC meldt dat de 42-jarige acteur furieus reageerde toen hij door een interviewer werd natgespoten met een ding dat leek op een microfoon. "Je bent een eikel. Eikel. Je bent een eikel", zei Cruise op de rode loper tegen de man.

"Het is zo ongelooflijk onbeschoft. Ik geef jou een interview en jij doet zoiets. Het is zo ongelooflijk onbeschoft", zegt Cruise, die met zijn verloofde Katie Holmes op de première verscheen. "Waarom zou je dit doen, waarom zou je dit doen?"

Een woordvoerder van Channel 4 liet weten dat het incident onderdeel was van een nieuwe entertainmentshow van de zender. Een onderdeel van de show is grappen uithalen met sterren. "Het water spuiten was niet bedoeld ter belediging, maar was leuk bedoeld", zegt de woordvoerder. Hij sprak de hoop uit dat Cruise in staat was de grap te zien.

De vier leden van de cameraploeg die werkten voor het Britse Channel 4 werden gearresteerd vanwege bedreiging van de acteur. Later die dag werden ze op borgtocht vrijgelaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen