Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss 'trouwt' rockvriendje

Shownieuws

Kate Moss is 'getrouwd' met drugsverslaafd rockvriendje Pete Doherty. Het paar gaf elkaar in een tent op het Glastonbury festival in Engeland het jawoord.

Supermodel Kate Moss is dit weekeinde symbolisch getrouwd met haar drugsverslaafde vriendje Pete Doherty. Het paar gaf elkaar in een tent op het Glastonbury festival in Engeland het ja-woord, zo meldt femalefirst.

Moss en Doherty bezegelden hun knipperlichtrelatie van vijf maanden door op het populaire muziekfestival de 'Chapel of love and loathing in vagueness' te bezoeken. In deze nepkerk konden mensen tijdens het festival zogenaamd met elkaar in het huwelijk treden of van elkaar scheiden.

Doherty en Moss ontmoetten elkaar op Kates 31e verjaardagsfeestje. De ex-Libertines zanger, die worstelt met een heroïneverslaving, piepte volgens omstanders van geluk toen de 'dominee' het stel tot man en vrouw verklaarde. Na de ceremonie vierde het koppel zijn verbintenis door op een feestje van een groot kledingmerk uitbundig te dansen op 'Faith' van Michael Jackson en Human Leagues 'Tell me when'.

Een woordvoerder van de Chapel of love weigerde commentaar te geven op het symbolische huwelijk. Een vriend van het koppel zei: "Het is niet conventioneel. Maar ja, niets aan hun relatie is normaal."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen