Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Batman wint het van een heks

Shownieuws

De film 'Bewitched' heeft tijdens zijn debuutweekeinde in Amerika 'Batman begins' niet van de eerste plaats kunnen stoten.

De film 'Bewitched', met Nicole Kidman in de hoofdrol, heeft tijdens zijn debuutweekeinde in Amerika 'Batman begins' niet van de eerste plaats kunnen stoten. 'Bewitched' bracht 20,2 miljoen dollar (ruim 16,5 miljoen euro) op. Batman deed het met 26,8 miljoen dollar (22 miljoen euro) een stuk beter. De film staat na twaalf dagen op 121,7 miljoen dollar (100 miljoen euro).

'Bewitched' gaat over een producent die een remake maakt van de populaire gelijknamige sitcom. Hij heeft niet in de gaten dat hij een echte heks voor de hoofdrol heeft gecast. De film is er wel in geslaagd 'Mr. and Mrs. Smith' van de tweede plaats te verdringen in de 'box office'. De film met Brad Pitt en Angelina Jolie in de hoofdrollen was goed voor 16,75 miljoen dollar (bijna 14 miljoen euro).

De totale opbrengst van de twaalf best verkopende bioscoopfilms kwam met een opbrengst van 116,5 miljoen dollar (bijna 96 miljoen euro) voor de achttiende week op rij lager uit. Daarmee is het oude 'record' uit 1985, toen de opbrengsten zeventien weken achter elkaar lager uitkwamen, verbroken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen