Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Lady Di deelde de lakens met Kennedy junior'

Shownieuws

Prinses Diana en John F. Kennedy junior hadden een gepassioneerde liefdesrelatie. Dat schrijft Simone Simmons in haar boek 'Diana: The last word'.

Prinses Diana en John F. Kennedy junior hadden een gepassioneerde liefdesrelatie. Dat schrijft de helderziende Simone Simmons volgens The Sun in haar boek 'Diana: The last word'. Simmons was een vriendin van Diana. Volgens haar wilde Kennedy de prinses in 1995 interviewen voor zijn tijdschrift. Diana weigerde dit, maar zij ontmoette junior wel in een hotel in het Amerikaanse Manhattan.

"Het één leidde tot het ander en we eindigden samen in bed. Het was pure chemie", heeft Diana volgens Simmons gezegd. Kennedy zou de prinses zich 'begeerlijk en erg vrouwelijk' hebben laten voelen. De helderziende vertelt dat Lady Di de zoon van president Kennedy een tien gaf voor zijn prestaties tussen de lakens.

Volgens Simmons wilde Diana de relatie voortzetten en fantaseerde ze over de macht die ze als koppel zouden hebben. Ze zou zelfs met de gedachte hebben gespeeld dat ze 'First Lady' van de Verenigde Staten zou kunnen worden als junior in de voetsporen van zijn vader zou treden. Naar verluidt spraken de twee elkaar regelmatig aan de telefoon, maar het contact doofde snel.

In 1996 trouwde John F. Kennedy junior met Carolyn Bessette en schreef Diana hem een briefje om het paar geluk te wensen. Zowel Diana als Kennedy kwam op een tragische manier om het leven. Diana vond de dood bij een auto-ongeluk in augustus 1997. Kennedy en Bessette stierven nadat hun vliegtuigje in juli 1999 neerstortte.

Vrienden van prinses Diana, onder wie haar voormalig butler Paul Burrell, ontkennen de affaire. Burrell doet het verhaal af als 'verzonnen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen