Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix' 'Maxima' afgebrand

Shownieuws

De 'Maxima', de boot van fulltime oranjefan Johan Vlemmix, is afgebrand. "Ik vindt het afschuwelijk", vertelt een geëmotioneerde Vlemmix.

De 'Maxima', de boot van fulltime oranjefan Johan Vlemmix, is afgebrand. "Zaterdagmiddag kreeg ik ineens een telefoontje van het Eindhovens Dagblad dat mijn Maxima in de fik stond", vertelt een geëmotioneerde Vlemmix aan Novum Nieuws.

De boot die naast de 'Maxima' lag vloog in brand omdat de eigenaar aan het lassen was. Vervolgens viel ook Vlemmix' boot ten prooi aan de vlammen. Vlemmix: "Dat lassen is zwaar verboden, en ik ben er nu slachtoffer van. Ik heb mijn buurman wel proberen te bellen zodat we misschien samen tot een oplossing kunnen komen, maar hij neemt niet op."

Vlemmix doopte de boot, die heel toepasselijk in de Beatrixhaven in Eindhoven ligt, vijf jaar geleden de 'Maxima'. Samen met leden van zijn oranjevereniging maakte hij er regelmatig toertjes mee. Van de boot is nu niets meer over; 'vreselijk', zegt de oranjefanaat.

Ondanks alle ellende is Vlemmix 'superblij' met de geboorte van het nieuwe prinsesje zondag. Een leuke naam weet hij ook al. "Ik hoop dat ze haar Julia noemen, naar Juliana."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen