Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Billy Bob Thornton negatief over seks met mooie vrouwen

Shownieuws

Thornton vindt seks met gewoon uitziende vrouwen vaak beter dan seks met mooie vrouwen. "Je hoeft geen seks te hebben met een model om goede seks te hebben".

Billy Bob Thornton vindt seks met 'gewoon uitziende vrouwen' vaak beter dan seks met mooie vrouwen. Thornton, die met Angelina Jolie getrouwd is geweest, legt uit dat de hoge verwachtingen die je hebt als je met bloedmooie vrouwen uitgaat niet altijd uitkomen.

"Je hoeft geen seks te hebben met een fotomodel om goede seks te hebben. In tegendeel, soms is het net of je letterlijk met de bank bezig bent, als je seks hebt met een model, actrice, of 'de meest sexy persoon op aarde'", vertelt hij aan Esquire Magazine.

Thornton scheidde in 2002 na drie jaar huwelijk van Jolie. De 30-jarige actrice is in maart door de Amerikaanse editie van het mannenblad FHM Magazine uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. Hardnekkige geruchten doen de ronde dat de actrice nu een relatie met Hollywoodster Brad Pitt heeft.

Thornton en Pitt gaan nu samenwerken. Thornton gaat een rol spelen in de film 'Peace like a river', een bewerking van het gelijknamige boek van Leif Enger. De productie van de film is in handen van Pitt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen