Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Foto's doen 'Brangelina'-geruchten aanwakkeren

Shownieuws

Nieuw verschenen foto's van Brad Pitt en Angelina Jolie met haar zoontje Maddox wakkeren de geruchten over een relatie tussen de twee filmsterren verder aan.

Nieuw verschenen foto's van Brad Pitt en Angelina Jolie wakkeren de geruchten over een relatie tussen de twee filmsterren nog verder aan. De Britse krant News of the World publiceerde zondag foto's van het stel met Angelina's 4-jarige zoontje Maddox. Pitt leerde de jongen rijden op een crossmotor.

De foto's zijn vlakbij het huis van Jolie in het Britse Buckinghamshire genomen. Daar brachten de de drie wat 'quality time' met elkaar door. "De band die tussen Brad en Maddox ontstaat is heerlijk om te zien. Ze brengen veel tijd spelend door en ik kan niet met zekerheid zeggen wie daar het meeste van geniet", zegt een goede vriend van het stel.

Eén van de geruchten rond de breuk tussen Pitt en Jennifer Aniston in januari is dat de relatie stuk is gelopen op het feit dat de 'Friends'-actrice geen kinderen wilde, terwijl Pitt wel graag vader zou willen worden.

Jolie en Pitt waren tegenspelers in de film 'Mr. and Mrs. Smith'. De stroom geruchten dat de twee tijdens de opnames van die film romantische gevoelens voor elkaar hadden ontwikkeld, kwam vorig jaar al op gang. In april verschenen er foto's van hun bezoek aan een exclusief vakantieoord in Kenia. Jolie en Pitt gaan niet in op de geruchten over hun vermeende relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen