Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie op volgende editie Glastonbury

Shownieuws

Het popfestival in Glastonbury heeft Kylie Minogue uitgenodigd voor de volgende editie in 2007. Kylie moest dit jaar afzeggen toen bleek dat ze borstkanker had.

De oprichter van het festival in het Britse Glastonbury heeft Kylie Minogue uitgenodigd voor de volgende editie van het muziekevenement in 2007. Het tweejaarlijkse Glastonbury is het populairste zomerfestival van Engeland. "We hebben Kylie een boodschap gestuurd waarin we haar het allerbeste wensen", zegt de oprichter zondag in een persconferentie. "En we hopen dat ze er de volgende keer wel bij is."

Minogue stond gepland als één van de hoofdacts van dit jaar, maar moest verstek laten gaan nadat bij haar borstkanker werd geconstateerd. Vorige maand onderging de Australische zangeres een operatie waarbij een knobbeltje werd verwijderd. Sindsdien herstelt Kylie van de ingreep.

Coldplay bracht tijdens hun optreden zaterdagnacht een eerbetoon aan Minogue. De Britse band speelde voor 120.000 fans een cover van Kylie's megahit 'Can't get you out of my head'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen