Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Clooney geëerd door Hollywood

Shownieuws

George Clooney is door Hollywood geëerd door middel van een retrospectief van zijn carrière. Vooral zijn steun aan filmhuisfilms werd benadrukt.

George Clooney is door Hollywood geëerd door middel van een retrospectief van zijn carrière. Vooral zijn steun aan filmhuisfilms en beginnende filmmakers werd zaterdag benadrukt op het Los Angeles Film Festival.

Clooney is vooral bekend door zijn rollen in de ziekenhuisserie ER en 'big-budget' films als 'Batman & Robin' en 'Ocean's twelve'. Het evenement van zaterdag was een eerbetoon voor zijn rol in het filmhuisgenre.

Clooney produceerde de film 'Far from heaven' en regisseerde de films 'Confessions of a dangerous mind' en 'Goodnight, and good luck'. Hij omschrijft zijn carrière als een 'continu gevecht tussen kunst en commercie'. "Je doet het één en ander om wat te bereiken, zodat je je kan veroorloven om de dingen te doen waar je echt gepassioneerd over bent", vertelt Clooney.

Hij arriveerde op het evenement met acteur Sam Rockwell, die de hoofdrol speelde in 'Confessions of a dangerous mind'. "Hij is één van de ergste dates die ik ooit heb gehad", grapte Clooney. Onlangs is zijn knipperlichtrelatie met het Britse model Lisa Snowdon verbroken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen