Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob de Nijs wil weer een hit

Shownieuws

Rob de Nijs wil weer een hit en roept daarom zijn fans op zijn website op om massaal zijn nieuwe single 'Arme ziel' te gaan kopen.

Rob de Nijs wil weer een hit en roept daarom zijn fans op om massaal zijn nieuwe single 'Arme ziel' te gaan kopen. "Zoals je weet is het nog steeds erg belangrijk om met een single in de diverse hitparades te belanden", schrijft De Nijs op zijn website. "Wij willen jullie dan ook vragen om deze single massaal te steunen door zodra deze in de winkel ligt aan te schaffen."

Van de single 'Arme ziel ' is een remix gemaakt door Sander Baas. "De door Sander gemaakte remix maakt het stuk zeer danceable en nog toegankelijker voor de diverse radiostations", legt de Nijs uit. "Volgens velen een nummer met een enorme hitpotentie." Baas was in 1996 ook verantwoordelijk voor Rob zijn eerste nummer één hit 'Banger hart'. Dit was de eerste keer in zijn ruim 40-jarige zangcarrière dat de zanger de eerste plek van de hitparade wist te halen.

De Nijs laat niets aan het toeval over, want net als 'Banger hart' werd ook deze nieuwe single geschreven door Ellert Driessen en zijn levenspartner Belinda Meuldijk. Speciaal voor de fans die het album 'Vanaf vandaag' van De Nijs al in hun bezit hadden, staat er op de cd-single een nog nooit eerder uitgebrachte live-versie van het nummer 'Gelukkig mens'.

De nieuwe single van Rob de Nijs van het album 'Vanaf vandaag' ligt eind juni in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen