Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna laat zich uit over Kabbalah-hype

Shownieuws

Madonna geeft toe dat ze versteld staat van de publiciteit die haar religie, de Kabbalah, krijgt. Ze benadrukt dat ze de godsdienst al negen jaar aanhangt.

Madonna geeft toe dat ze versteld staat van de hoeveelheid publiciteit die haar religie, de Kabbalah, krijgt. Dat meldt de Britse website Female First.

Veel beroemdheden zoals Britney Spears, Demi Moore en Ashton Kutcher hebben zich recent bij de aanhanhers van de vierduizend jaar oude Hebreeuwse filosofie geschaard. Madonna benadrukt dat zij de godsdienst al negen jaar aanhangt.

"Ik was zwanger van mijn dochter toen ik op een dineetje iemand hoorde praten over de Kabbalah. Er werden vraagstukken besproken waar ik op dat moment ook mee bezig was", laat Madonna weten. "Ik weet dat er nu een hele hype omheen is, maar toen ik begon waren er geen beroemdheden mee bezig. Ik zat in mij eentje achterin de klas".

Onlangs heeft Madonna een pand aan het Regents park in Londen gekocht, dat als hotel voor Kabbalah-gelovigen dienst moet doen. Eerder kocht Madonna het eerste Kabbalah-hoofdkwartier aan het Londense West End. In mei sloeg Madonna het aanbod af om plaats te nemen in de jury van het Cannes Film Festival. Zij wilde namelijk onder geen beding haar Kabbalah-bijeenkomsten missen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen