Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper Cassidy geeft zichzelf aan

Shownieuws

Rapper Cassidy heeft zichzelf vrijdag aangegeven bij de autoriteiten. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een schietpartij met dodelijke afloop.

Rapper Cassidy heeft zichzelf vrijdag aangegeven bij de autoriteiten. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een schietpartij, waarbij één man het leven liet en twee anderen gewond raakten.

De rapper heeft zichzelf op advies van zijn advocaat aangegeven. Op 8 juni was er een aanhoudingsbevel tegen hem uitgevaardigd. Cassidy, wiens echte naam Barry Reese is, wordt aangeklaagd voor onder andere moord en wapenbezit. Dit liet een woordvoerder van de politie van Philadelphia weten.

De politie verdenkt de 22-jarige Cassidy ervan één van de drie mannen te zijn die een auto heeft doorzeefd met kogels. De auto stond 15 april op een oprit in de buurt waar de rapper woont geparkeerd. De politie liet weten dat de inzittenden van de auto ongewapend waren en het motief voor de schietpartij onduidelijk is.

Het nieuwe album van de rapper 'I'm a hustla' komt 28 juni uit. De titelsong van het album haalde recentelijk de vijfde plaats in de Amerikaanse Billboard raphitlijst. Zijn debuutalbum 'Split personality' haalde de tweede plek in de Billboard albumhitlijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen