Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leonardo DiCaprio aangevallen door vrouw

Shownieuws

Leonardo DiCaprio is aangevallen door een vrouw. Op een feest van de ex-vriend van Paris Hilton sloeg zij hem op het hoofd met een iets dat op een fles leek.

Leonardo DiCaprio is aangevallen door een vrouw. Op een feestje van Rick Salomon, de ex-vriend van Paris Hilton, werd DiCaprio op het hoofd geslagen met een voorwerp, waarschijnlijk een bierflesje. Dit meldt de website van People Magazine. De wond naast zijn oor is met ongeveer tien hechtingen gedicht.

DiCaprio was op een privé-feestje in Hollywood, toen hij vrijdagochtend vier uur door de vrouw werd verrast. "Toen hij het feestje verliet, werd Leo aangevallen door de indringster. Ze was al meerdere malen verzocht het terrein te verlaten. De vrouw raakte hem met een glazen object, voordat ooggetuigen haar konden insluiten", vertelt de publiciteitsagent van DiCaprio.

De acteur werkt momenteel aan de opnames voor de film 'The departed' van regisseur Martin Scorsese. De opnames voor de film vinden in Boston en New York plaats. DiCaprio was voor een korte pauze in Los Angeles. Het voorval zal naar verwachting zijn terugkeer naar de set niet beïnvloeden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen