Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sienna Miller neemt Shakespeare-hoofdrol op zich

Shownieuws

De Britse actrice Sienna Miller heeft op het laatste moment de hoofdrol in de West End productie 'As you like it' donderdag voor haar rekening genomen.

De Britse actrice Sienna Miller heeft op het laatste moment de hoofdrol in de West End-productie 'As you like it' voor haar rekening genomen. Actrice Helen McCrory, die de hoofdrol van Rosalinde in de komedie van Shakespeare speelt, moest de matinee halverwege staken wegens een ontsteking aan maag en darmen. Donderdagavond nam Miller, bekend van de film 'Alfie', haar rol over.

De 23-jarige Miller speelt in het stuk dat op 21 juni in première ging de rol van Celia. Zij liet aan regisseur David Lan weten dat zij de rol van Rosalinde goed genoeg kende om hem die avond over te nemen. "Ik stond met mijn mond vol tanden, er was absoluut geen reden voor Sienna om de tekst te kennen", liet Lan weten. Er werd besloten om alle vrouwenrollen op te schuiven.

Vlak voor de show vertelde Lan het publiek dat de show die ze zouden gaan zien een 'collectors edition' was. Miller liet achteraf weten dat ze nog niet bewust was van wat er allemaal was gebeurd. "Ik was in een absolute staat van shock en eigenlijk ben ik dat nog steeds", verklaarde Miller.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen