Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'National treasure 2' in de maak

Shownieuws

Het verhaal voor de film 'National treasure 2' is in ontwikkeling. Het is onduidelijk of de originele cast, onder wie Nicolas Cage, zal deelnemen aan de film.

Het verhaal voor de film 'National treasure 2' is in ontwikkeling. Er zijn geen details over het verhaal naar buiten gebracht. Gregory Poirier schrijft het script voor de film. De regie voor de film is in handen Jon Turteltaub, die ook tekende voor het eerste deel van de film. Het is onduidelijk of de originele cast zal deelnemen aan de film. Dit meldt Reuters.

Het eerste deel van de film 'National treasure', met in de hoofdrol Nicolas Cage, werd in november uitgebracht. Ondanks de matige kritieken, werd de film een grote hit. In Amerika bracht de avonturenfilm meer dan 173 miljoen dollar (141 miljoen euro) op.

De 51-jarige acteur Cage speelt in het eerste deel de rol van schatzoeker Ben Gates. Gates gaat opzoek naar een schat van de 'founding fathers' van Amerika. Hierbij wordt hij op de hielen gezeten door de FBI en een stel criminelen. Harvey Keitel, Diane Kruger en Jon Voight zijn ook te zien in de film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen