Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bill Murray bedankt Sofia Coppola

Shownieuws

Bill Murray bedankt Sofia Coppola voor de stimulans die zij heeft gegeven aan zijn carrière. De acteur refereert hiermee aan zijn rol in 'Lost in translation'.

Bill Murray bedankt regisseur Sofia Coppola voor de stimulans die zij heeft gegeven aan zijn carrière. De 54-jarige acteur refereert hiermee aan zijn rol in de film 'Lost in translation' uit 2003. Dit meldt de website breakingnews.ie.

"Ik houd echt van 'Lost in translation'", zegt Murray. "Sofia Coppola is een excellente filmmaker. Ze schreef een geweldig verhaal en maakte een geweldige film." De acteur laat weten dat de film het begin van een nieuwe fase in zijn leven was. "Ik wist dat ik dit soort films kon doen, maar niemand vroeg mij hier voor."

De veteraan-acteur kreeg voor zijn rol in 'Lost in translation' een Golden Globe. Hij bewees met deze rol dat hij ook in staat is om serieuzere rollen te spelen. Murray vervulde eerder vooral rollen in komediefilms, waaronder 'Ghostbusters' en 'What about Bob?'. De acteur kreeg grote bekendheid door zijn bijdrage aan de televisieserie 'Saturday night live', eind jaren zeventig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen