Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jackson aanhangers vieren feest

Shownieuws

De familie van Michael Jackson en fans van de popster hebben vrijdag feest gevierd. Ook jurylid Pauline Coccoz was bij het feest aanwezig.

De familie van Michael Jackson en fans van de popster hebben vrijdagavond feest gevierd. Het feest stond in het teken van dankbaarheid. Jackson, die niet meer in het openbaar is verschenen sinds het einde van de rechtszaak, werd niet gesignaleerd op de locatie van het feest. De popster werd maandag vrijgesproken van het seksueel misbruiken van een minderjarige jongen.

Onder de ongeveer vierhonderd mensen die bij het feest aanwezig waren, was ook jurylid Pauline Coccoz in het Chumash Indian Casino aanwezig. "Ze lieten het nummer 'Beat it' horen en ik begon bijna te huilen", zegt Coccoz. Ze liet weten dat ze eerder vrijdag een polsbandje had ontvangen, dat haar toegang tot het feest verschafte.

Het publiek barstte in juichen uit toen Jackson's moeder, Katherine, arriveerde op de klanken van het nummer 'I'll be there'. Ze kwam het podium op aan het einde van de show om de fans van haar zoon voor hun steun te bedanken. "We hadden het zonder jullie niet gered", laat Katherine weten, terwijl haar zoon Tito, met zijn hand op haar schouder, naast haar stond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen