Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna gaat weer een boek schrijven

Shownieuws

Madonna gaat weer een boek schrijven. De popster heeft besloten een vervolg te maken op de meisjes die in haar eerste boek 'The English roses' voorkomen.

Madonna gaat weer een boek schrijven. De popster heeft besloten een vervolg te maken op de meisjes die in haar eerste boek 'The English roses' voorkomen. De superster heeft inmiddels in de afgelopen 18 maanden vijf boeken uitgebracht. Eerder deze maand liet ze weten dat het vijfde boek 'Lotsa de Casha' haar laatste zou zijn.

Ze besloot toch nieuw leven in het verhaal over de meisjes te blazen omdat het eerste boek 'het dichtste bij haar hart staat' en omdat het het favoriete verhaal van haar dochter Lola is. Het boek gaat over meisjes die jaloers zijn op een mooi, maar onzeker klasgenootje.

"Toen ik voor het eerst begon (met het schrijven van de boeken), wist ik dat het eerste boek zou gaan over jaloezie en nijd", liet Madonna in een interview weten. "Meisjes kunnen heel erg hard zijn naar andere meisjes toe."

Het nieuwe boek is al geschreven en de illustraties worden nu gemaakt, laat Madonna weten. De verwachting is dat het verhaal in september 2006 wordt uitgebracht. Een televisieserie gebaseerd op de bestseller 'The English rose' staat voor het eind van het jaar gepland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen