Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hering en Van den Heuvel krijgen programma op RTL

Shownieuws

Fiona Hering en John van den Heuvel krijgen eigen tv-programma. RTL Nederland gaat een 'joint venture', een journalistieke samenwerking, met de Telegraaf aan.

Fiona Hering en John van den Heuvel krijgen een eigen televisieprogramma. RTL Nederland gaat een 'joint venture', een journalistieke samenwerking, met De Telegraaf aan.

Het programma rond Van den Heuvel zal op misdaad gericht zijn. Het programma van Hering focust op lifestyle. "Dat wat op televisie te zien is, wordt vertaald naar de krant en vice versa", legt Jaap Paulsen, persvoorlichter van RTL Nederland, aan Novum Nieuws uit.

Paulsen vertelt dat RTL en De Telegraaf de plannen deze maand verder uitwerken. Daarna zullen de programma's verder ingevuld worden. De precieze inhoud van beide programma's is daarom nog niet bekend. Wanneer en op welke zender de twee met hun eigen programma te zien zijn, is ook nog niet duidelijk.

Zowel modejournalist Hering als misdaadverslaggever Van den Heuvel treden regelmatig op als deskundigen in het televisieprogramma RTL Boulevard. Daarnaast werken zij beiden als journalist voor De Telegraaf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen