Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tooske presenteert 'Deutschland sucht den superstar'

Shownieuws

Tooske Breugem gaat de Duitse versie van idols presenteren. 'Deutschland sucht den superstar' is dit najaar op het Duitse RTL te zien.

Tooske Breugem gaat 'Deutschland sucht den superstar', de Duitse versie van het programma 'Idols', presenteren. De presentatrice, die ook in Nederland 'Idols' presenteerde, is vanaf dit najaar op het Duitse RTL te zien.

Tooske kijkt uit naar het Duitse avontuur. "Ik vind het geweldig dat ik deze nieuwe kans geboden krijg. De stap naar Duitsland is heel bijzonder en dan ook nog met een programma dat ik zo waanzinnig vind", laat Breugem weten.

Breugem is sinds september 2004 te zien bij de AVRO, waar zij een contract van drie jaar tekende. Vanaf de zomer presenteert Breugem bij de AVRO het programma 'Help, ik word vader'. De AVRO heeft geen probleem met het uitstapje van de presentatrice naar onze oosterburen. "Wij zijn bijzonder trots op Tooske, nu zij naast onze programma's in Nederland ook in Duitsland als presentatrice aan de slag gaat bij een internationaal heel populair programma", laat Jenny Puzelik, hoofd fictie van de AVRO weten.

De opnames voor 'Deutschland sucht den superstar' beginnen deze zomer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen