Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brian Harvey van East-17 is weer bij

Shownieuws

Brian Harvey, voorheen zanger van East-17, is na drie weken ontwaakt uit een coma. Harvey werd begin deze maand overreden door zijn eigen auto.

Brian Harvey, voorheen zanger van East-17, is na drie weken ontwaakt uit een coma. Harvey werd begin deze maand door nog onduidelijke oorzaak overreden door zijn eigen auto. Dat meldt BBC News.

In de afgelopen weken onderging de zanger diverse operaties aan zijn buik. De zanger kan nog niet praten, omdat hij ook aan zijn keel is geopereerd.

Volgens manager Simon Harrison gaat het goed met Harvey. "Hij was goed gehumeurd en heeft de hele dag kaartjes en steunbetuigingen doorgelezen."

Het is nog onduidelijk of het ongeluk een zelfmoordpoging was. Harrison geeft toe dat de zanger eerder zelfmoordpogingen heeft gedaan. Maar: "Dit was gewoon een ongeluk, dit zou je niet eens kunnen als je het probeert", aldus Harrison.

Vermoedelijk reed de zanger achteruit met de deur open. Toen hij met zijn deur een andere auto raakte, verloor hij de controle over het stuur. Op dat moment is hij waarschijnlijk uit zijn auto geslingerd en overreden.

East-17 is een Britse boyband uit de jaren negentig. Zij scoorden een hit met 'Stay'. Harvey werd in 1997 door de overige bandleden ontslagen wegens een drugsprobleem. Daarna viel de groep uit elkaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen