Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Breukhoven weet niks van een boete

Shownieuws

Connie Breukhoven ontkent dat haar kliniek een bekeuring heeft gekregen. Ze reageert op het gerucht dat haar doktoren pillen met verboden stoffen voorschrijven.

Connie Breukhoven ontkent dat haar schoonheidskliniek een bekeuring heeft gekregen. Diverse media melden dat de 'Clinic for injectables' in Den Haag is beboet, omdat doktoren afslankpillen met verboden stoffen voorschrijven.

Volgens De Telegraaf gaat het om afslankpillen met het plantaardige stofje ephedra. Efidrine, de chemische variant van deze stof, kan hartkloppingen veroorzaken. Maar: "Ik heb geen boete ontvangen", zegt Breukhoven stellig.

Breukhoven geeft toe dat de pillen ephedra bevatten, maar ze gaf aan zich er niet van bewust te zijn dat de plantaardige stof schadelijk kan zijn. Uit voorzorg en om verdere verwarring te voorkomen heeft Breukhoven de pillen uit het assortiment van haar kliniek gehaald.

'Clinic for injectables' is een schoonheidskliniek, die gespecialiseerd is in verjongingsbehandelingen. De kliniek heeft veel sterren als klant.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen