Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cruise en Holmes verloofd

Shownieuws

Acteur Tom Cruise en zijn vriendin Katie Holmes hebben zich verloofd, zo hebben zij vrijdag op een persconferentie in Parijs bekendgemaakt.

Acteur Tom Cruise en zijn vriendin Katie Holmes hebben zich verloofd, zo hebben zij vrijdag op een persconferentie in Parijs bekendgemaakt. Cruise (42) zei Holmes (26) bij de Eiffeltoren ten huwelijk te hebben gevraagd. Aan de grote diamanten ring aan haar hand te zien had zij 'ja' gezegd.

Cruise en Holmes werden in april voor het eerst samen gesignaleerd in Rome. Beide acteurs hebben al eerder relaties gehad met een bekende collega. Zo was Cruise eerder gehuwd met de actrices Mimi Rogers en Nicole Kidman. Zijn relatie met actrice Penelope Cruz eindigde vorig jaar.

Holmes was verloofd met acteur Chris Klein. De actrice beëindigde onlangs na vijf jaar de relatie met Klein.

Cruise is in zijn carrière van bijna 25 jaar te zien geweest in films zoals 'Rain man', 'Top gun', en 'Mission Impossible'. Op 29 juni verschijnt 'War of the worlds'. Holmes is bekend geworden door haar rol in de televisieserie 'Dawson's Creek' en de films 'Wonder Boys' en 'Pieces of April'. Zij is nu te zien in 'Batman begins'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen