Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Goud voor Jan Smit

Shownieuws

De Volendamse zanger Jan Smit heeft met zijn album 'JanSmit.Com' de gouden status bereikt. Van het album zijn meer dan 40.000 exemplaren verkocht in Nederland.

De Volendamse zanger Jan Smit heeft met zijn album 'JanSmit.Com' de gouden status bereikt. Van het album dat op 22 april verscheen, zijn in Nederland inmiddels meer dan 40.000 exemplaren verkocht. Het album staat sinds de release onafgebroken in de Top 5 van de Mega Album Charts.

De 19-jarige Smit is 'heel erg blij' met dit resultaat. "Dit is helemaal top. Deze gouden plaat is heel speciaal voor mij, het is voor het eerst dat ik goud haal met een album waarin ik zoveel van mijzelf heb kunnen stoppen", legt Jan uit. Op 'JanSmit.Com' schreef hij van ieder nummer geheel of gedeeltelijk de muziek of de tekst.

Als opvolger van de top vijf single 'Vrienden Voor Het Leven' komt vrijdag de nieuwe single 'Boom Boom Bailando' uit. De real-life soap 'Gewoon Jan Smit', die wekelijks op vrijdagavond zo'n 1,5 miljoen kijkers trok, ligt vrijdag als dubbel-dvd in de winkels.

De Tros zend vrijdagavond de muziekspecial 'Jan Smit In Concert' uit met daarin liedjes van zijn gouden album 'JanSmit.Com'. Dit concert werd vorige week opgenomen in het Overijsselse Reutum.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen