Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman snauwt naar fotograaf

Shownieuws

Nicole Kidman snauwde op de rode loper voor de première van haar nieuwe film 'Bewitched' tegen een fotograaf die haar beledigde.

Nicole Kidman heeft een fotograaf een flinke snauw gegeven. De 37-jarige actrice haalde verbaal uit op de rode loper voor de première van haar nieuwe film 'Bewitched'. De fotograaf zou beledigingen naar Kidman hebben geschreeuwd, omdat ze niet wilde poseren voor hem.

De actrice snauwde op de rode loper voor de première van haar nieuwe film 'Bewitched' tegen een fotograaf. De fotograaf zou beledigingen naar Kidman hebben geschreeuwd, omdat ze niet wilde poseren voor hem.

Kidman verloor haar zelfbeheersing en snauwde: "Je bent heel erg onbeschoft." Hierop draaide de Australische actrice zichtbaar aangedaan om. Aanwezigen hoorden haar agent vragen of het wel goed ging. "Nee helemaal niet", liet Kidman, wiens make-up stylist Rob McCann zondag overleed, weten en vluchtte de bioscoop in.

Het lijkt alsof de media Kidman de laatste tijd steeds vaker moeten hebben. De actrice moet continue vragen beantwoorden over de relatie van haar ex-man Tom Cruise met de zestien jaar jongere Katie Holmes. Ook moet zij het in de media opnemen tegen de berichtgeving over haar goede vriend Russell Crowe. Hij kwam vorige week in opspraak omdat hij een medewerker van een hotel had verwond met een telefoon.

Kidman vroeg tijdens een bezoek aan de Amerikaanse talkshow van David Letterman de media haar met rust te laten. Letterman begon ook over Tom Cruise en Russell Crowe. Maar Kidman wilde er niets van weten. "Ik heb er niets mee te maken, ik snap niet dat mensen mij hier vragen over stellen".

[Novum]

Gerelateerde Artikelen