Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bill Cosby is de leukste televisievader

Shownieuws

Cliff Huxtable, een rol van Bill Cosby, is de leukste televsievader. Meer dan een derde van de ondervraagden koos voor de vader uit de 'Cosby show'.

Cliff Huxtable, een rol van Bill Cosby, is in Amerika verkozen tot de leukste televisievader. De peiling werd via internet gehouden onder volwassen, die moesten aangeven welke televisievader zij het liefst als vader hadden gewild tijdens hun jeugd. Meer dan een derde van de ondervraagden liet weten te kiezen voor de vader uit de 'Cosby show'.

Cliff Huxtable is favoriet onder volwassenen van iedere leeftijd, terwijl de nummer drie op de lijst Howard Cunnigham ('Happy days'), alleen populair is onder de generatie Baby Boomers en volwassen van 59 jaar en ouder. De volwassen in de leeftijd van 18 tot 27 jaar geven de voorkeur aan de nummer vier in de lijst, Tim 'The toolman' Taylor ('Home improvement').

In de top vijf vinden we naast Cosby, Cunningham en Taylor ook Charles Ingalls ('Little house on the prairie') en Ward Cleaver ('Leave it to the beaver').

[Novum]

Gerelateerde Artikelen